Toneel 2015  Pizza Miseria van Karel Eens  

Pietro, een Italiaanse inwijkeling, getrouwd met de Belgische Wendy runt een pizzazaak.  Op een dag krijgt hij een brief van zijn zuster, die hij jaren niet meer gezien heeft, met de vermelding dat ze naar België komt om een erfeniskwestie te regelen.  Esterella, de zus, denkt dat Pietro in België een klein hotelletje heeft en dat hij daar Esterella en haar potentiële klant, graaf van Koekelberg, kan ontvangen.  Pietro kan hierbij stinkend rijk worden maar moet dan wel in vliegende vaart van zijn pizzabar een hotelletje maken. Bompa Evarist, oma Stefanie, de buurvrouw Francine en haar dochter Gina worden opgetrommeld om te helpen.  Eenmaal aangekomen blijkt dat er kapers op de kust zijn.  Bonnie en John Tuborg hebben weet van de nakende transactie en zij willen op hun beurt ook de “Heilige drievuldigheid” bemachtigen.  Of dat lukt?   

 

Regie: Jos Van Humbeeck  

Acteurs: Jan Geysens, Benny Gilis, Nancy Niclaes, Kathleen Willems, André Roelants, Ilse Degreef, Rita Van Den Berghe, Ponsaerts Jaimie, Maarten Gilis, Steven Degreef en Rita Grossen. 

Achter de schermen: Roger Lemmens, Nancy Langendries, Marie-Paule Vandecauter, Rita Boex, Guy Vanhumbeeck, Griet Vanhumbeeck en Guy Reynaerts.

 2015 Affiche

KLIK OP HIER VOOR MEER FOTO'S

Velpeleven interactief